Om EasyLife

Bli med på EasyLife-kurs med oppstart 11.september!

EasyLife-deltakere opplever gjerne stort vekttap og økt overskudd. Blodtrykk, kolesterol og blodsukker påvirkes meget positivt. Reduserte smerter og ubehag i muskler og ledd, samt generelt økt livskvalitet, er også veldig vanlig. Dette er ikke magi, men resultat av regelmessig trening og sunt kosthold over tid.

EasyLife passer for alle, enten du er 18 eller 70 år. Noen vil ned kun 5 kilo, mens andre skal ned 10, 20, 30, 40, 50 kilo eller enda mer. Vi har til og med eksempler på deltakere som har gått ned over 100 kilo, og som har holdt vekten i årene etterpå. Derfor er en av de store fordelene med EasyLife at du får støtte og veiledning fra en EasyLife-instruktør og andre kursdeltakere. Gruppefellesskapet er viktig, og statistikk viser at de som har et nettverk rundt seg over tid, har høyere suksessfaktor enn de som er alene om livsstilsendringen.

Kurset koster kr 1990,- og har oppstart 11.september hos BAZ Lade i Haakon VII sgt 17A på Lade. Registrer deg her for en gratis kartleggingssamtale, så tar vi snarlig kontakt med deg.

Fyll ut vårt interesseskjema!
Easy life

Varig livsstilendring

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livvstil.

Kundeopplevelser

KOSTHOLD

Med EasyLife spiser du et variert og balansert kosthold basert på norske anbefalinger. Dette er ikke en lavkarbodiett. Du lærer hvordan du skal sette sammen måltidene i henhold til EasyLife sin tallerkenmodell. Du veier ikke maten, og du teller ikke kalorier.

VARING ENDRING

EasyLife er ikke en lettvint slankekur, men hjelp til varing livsstilsendring for å holde vekten på det nivået du ønsker. Følger du programmet, lærer du metodene for hvordan du skal få til dette.

TRENING

Du får hjelp til å finne en aktivitet som passer for deg og ditt nivå. Dette selv om du aldri før har trent, eller om du føler deg i elendig form. Vi setter din trenings- og helsetilstand i fokus. Du trener med andre EasyLife-medlemmer, og treningen skal være lystbetont.

KICKSTART

Med EasyLife går du raskt ned i vekt i starten av programmet, og du blir motivert til videre innsats. For å få en god start på endringsprosessen, benytter de fleste et VLCD (very low calory diet) produkt i starten av programmet. Parallelt med din vektreduksjon, får du kunnskaper om trening, som blir en del av din nye hverdag.

BEDRE HELSE

Trening og kosthold har positive innvirkninger på livstilssykdommer som diabetes 2, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Vi har også eksempler på at det kan være gunstig for revmatikere. Ofte blir man også kvitt vondter i kroppen ved å leve sunt.

MENTAL TRENING

Det viktigste for å oppnå varing livsstilsendring er din egen motivasjon. Livsstilsendring handlerom vilje til å endre. EasyLife hjelper deg med å opprettholde drivkraften. Vi har verktøyene!

OPPFØLGING

EasyLife-programmet varer i ett år. Det er 24 nyttige og lærerik leksjoner. Utdannede instruktører følger deg opp. Dette er hyggelige og kunnskapsrike personer som virkelig bryr seg om deg og din utvikling på veien mot dine egne mål.

GRUPPETILHØRIGHET

Med EasyLife blir du medlem av en gruppe der alle de andre deltakerne har akkurat samme mål som deg selv – varing endring av livsstil. Dere motiverer hverandre, og du får støtte og oppmuntring. Noen får også venner for livet i disse gruppene.

Kundeopplevelser

Les mer noen av våre kundeopplevelser!

Klikk her!