KURS

12 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE!

I januar 2021 starter kurset 12 uker til bedre form og helse for femte gang på BAZ Lade! Kurset​ vil ha fokus på trening og en sunn livsstil med mål om å gi deg det du trenger av kunnskap og verktøy for å kunne ta best mulig vare på deg selv.

Dette er kurset for​ deg som ønsker å lære mer om trening i trygge omgivelser sammen med andre voksne folk. Dette kurset passer for deg som har prøvd før, men ikke fått treningen til å bli en varig vane, for deg med en kropp som er ute av balanse og som trenger et opplegg som kombinerer effektiv trening med avspenning og hvile. Det er også for deg som ønsker generelt bedre helse, mer overskudd, energi og mestringsfølelse, samt en frisk og sunn livsstil. Du som rett og slett ønsker å bli den beste utgaven av deg selv!

Må jeg være i “noenlunde” form for å melde deg på dette kurset?
Nei. Alt vi gjør vil kunne tilpasses din kropp og form, der du er akkurat nå.

Treningsprogrammet 12 uker til bedre form og helse består av to økter pr uke i 12 uker, hvor du vil få trent både kondisjon og styrke for hele kroppen. Vi bruker også tid på tøying og avspenning med fokus på å myke opp i kroppen og finne mer ro i hverdagen. Mer energi og overskudd, mer treningsglede, større mestringsfølelse rundt egen kropp og helse er noe av det du kan forvente å få oppleve på dette kurset.

Underveis i 12- ukers programmet vil du ha til sammen fire individuelle timer med treneren for å utarbeide og følge opp dine unike målsetninger for treningsperioden, samt individuell tilrettelegging av kostholdsplan dersom du ønsker det. Oppfølging av fysiotereapeut ved behov.

En viktig del av kurset er innarbeiding av gode rutiner for egentrening slik at du etter endt kursperiode kan stå på egne bein og kjenne at du har det du trenger for å lykkes med trening som er riktig for deg. Dette kurset er for deg som føler at du trenger en boost for å komme i gang med gode treningsvaner, som ønsker deg en heiagjeng i hverdagen og som ønsker å oppleve treningsglede hver uke, samtidig som formen blir bedre og overskuddet øker!

Pris for 12 uker til bedre form og helse er kr 2100 pr måned (totalt kr 6300) for BAZ – medlemmer.
Nye medlemmer betaler i tillegg et engangsbeløp på kr 1500 for et midlertidig medlemskap på BAZ i kursperioden.
Kurset kjøres i to grupper vinteren 2021 med grupper mandag til torsdag mellom klokka 16 og 18.

Lurer du på om dette kurset kan være noe for deg?

Kontakt kursleder Kristin Erika Solli på tlf 97518867 / kristinerika@me.com