Personlig trener på BAZ!


Hva er personlig trening og hva kan det gjøre for deg?

Personlig trening er trening som er skreddersydd til din kropp, dine mål, dine forutsetninger og til ditt liv. Du kan velge om du vil ha personlig trening alene eller i gruppe på 2-6 personer. Så hvordan fungerer det i praksis? Aller først møter du Kristin til en prøvetime der dere går gjennom hva du ønsker hjelp til å jobbe med; enten det er å gå ned i vekt, bli sterkere, komme i bedre form, stramme opp, få hjelp til å gjøre endringer i kosthold eller aktivitetsnivå. Dere gjennomfører så en enkel treningsøkt sammen, blir litt kjent og bestemmer så om, og eventuelt hvordan samarbeidet skal fortsette.

Kristin Erika Solli (40) er personlig trener på BAZ Lade og Trondheim Gym. Kristin er utdannet Personlig Trener (PT) fra Høyskolen Kristiania, yogalærer fra Global Yoga i Sverige og hun har studert coaching ved BI i Oslo. Kristin vil fra januar 2019 tilby personlig trening, kostholdsveiledning og coaching ved BAZ Lade og Trondheim Gym. I tillegg til veiledning i treningsstudio vil hun tilby utetrening og trening hjemme hos deg dersom du ønsker det.

Mange ønsker å trene med PT én gang i uka og så få spesialtilpasset et program som du så følger resten av uka. Noen synes det er greit å få hjelp av PT flere ganger i uka. Det å ha en personlig trener er en investering i egen helse og prisene er som følger:
Individuell trening med PT kr 650 pr time/kr 1800 for tre timer. PT- trening i grupper på 2-6 personer kr. 325 pr person pr time.

I tillegg til treningstimene vil du få oppfølging gjennom uka på den måten som passer best for deg. Slik holder du lettere fokus på målet du har satt deg og motivasjonen for å gjøre det du har bestemt deg for ivaretas og innarbeides. Mange velger PT fordi de ønsker å komme raskere i mål, enten med vektnedgang eller spesifikke treningsmål, mange velger PT fordi de ønsker å lære seg å trene, med riktig teknikk og så effektivt som mulig. Målet er uansett at du skal bli tryggere på trening som passer din kropp og dine mål, og at du får den hjelpen du trenger på veien mot det livet du ønsker deg. Personlig trening blir mer og mer vanlig, det er heldigvis ikke lengre vanskelig å be om hjelp fra fagfolk for å få den kroppen og den helsa man ønsker. Ta kontakt i dag for en gratis prøvetime for å se hvordan Kristin kan hjelpe deg til å nå dine mål for din kropp og din helse, på dine premisser.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende PT- time med Kristin.
Tlf 97518867 / kristinerika@me.com